Esd veilige stoelen om ongelukken te voorkomen

esd veilige stoelen

Veilig werken is voor iedereen belangrijk. Iedereen wilt immers iedere dag weer veilig naar huis kunnen. Om ervoor te zorgen dat iedereen elke dag opnieuw, veilig richting huis kan keren, zijn er een aantal goede innovaties op de markt gekomen. Een van deze innovaties is de esd veilige stoel. Het gebruik van esd veilige stoelen is van belang voor mensen op een esd werkplek. 

esd veilige stoelen

Wat houdt een esd veilige stoel in?

Veel mensen hebben waarschijnlijk nog nooit van de term esd gehoord. Dit is logisch, de term esd wordt bijna niet gebruikt in het dagelijks leven. Tenminste, als je niet in de esd sector werkt. Esd is staat voor electrostatic discharge. De esd veilige stoelen zijn ontwikkeld omdat er in de elektronische industrie veel schade ontstaat door elektrostatische ontlading. 

Esd veilige stoelen

De esd veilige stoelen van Amelectric zijn speciaal ontworpen voor de elektronische industrie. Om de betrouwbaarheid van deze stoelen aan te tonen, is aangetoond dat alle esd stoelen van Amelectric voldoen aan de norm. Doordat er in de praktijk steeds hogere eisen aan deze stoelen wordt gesteld, heeft Amelectric haar stoelen goed ontwikkeld. Hierdoor kunnen de esd veilige stoelen in de toekomst nog lang gebruikt worden.