Goed kantoor interieur advies

Ik was heel lang op zoek naar een bedrijf dat mij kon helpen met het herinrichten van mijn kantoor interieurontwerper. Het is natuurlijk makkelijk om op Pinterest rond te kijken en inspiratie op te doen maar het geeft je niet altijd het beste wat bij jouw onderneming past. Voor mij is het namelijk belangrijk dat elk hoekje van mijn kantoor ingericht is naar mijn smaak. Ik hou namelijk erg van detail en dat wil ik ook terugzien in de inrichting van mijn bedrijf. 

Vinden wat bij mij past

Ik ben natuurlijk helemaal geen expert als het aankomt op interieur inrichting en ik kan nog wel is dingen “overinrichten”. Daarom was het belangrijk voor mij om advies te krijgen van experts. Toen kwam ik ook terecht bij Jolandavogels.nl. Ik zocht naar informatie om mijn kantoor in te richten en ik kon al via een afspraak met een plattegrond van mijn werkplek een schets maken van hoe ik wilde dat het er uiteindelijk uit zou zien. Daarna werd het 3D ontwerp gemaakt en kon ik al meteen zien hoe het er in het echt zou uitzien. 

Ik was erg tevreden over het resultaat en ik hoop in de toekomst nog andere projecten met hun te kunnen doen!