Leerverf kopen van Fiebing’s en verven maar!

Ik koop niet vaak tassen, want ik heb een favoriete leren tas die ik al jarenlang met veel plezier draag. Helaas is deze in de loop der jaren een beetje vaal geworden, dus besloot ik om leerverf te kopen en mijn tas hier een opknapbeurt mee te geven! De leerverf van het merk Fiebing’s kocht ik bij JAGEA Lederwaren.

Mijn oude leren tas nieuw leven inblazen

Mijn tas is zwart, dus koos ik ook voor zwarte leerverf. Fiebing’s is een goed merk heb ik me laten vertellen, dus het zou een mooi resultaat moeten opleveren. Wel heb ik uiteindelijk drie laagjes verf gebruikt (en tussendoor iedere keer goed laten drogen), omdat ik zo’n diepzwarte kleur echt prachtig vind bij een leren tas. Je moet dus wel eventjes geduld hebben en secuur te werk gaan, maar het resultaat mag er zeker wezen! Mijn leren tas ziet er weer uit zoals nieuw en de verf heeft zeer goed uitgepakt. Leerverf kopen in plaats van een nieuwe tas was dus een supergoed idee geweest. De verf geeft ook niet af op kleding dus dat is helemaal top. Ik kan iedereen die nu nog twijfelt over het wel of niet verven van hun leren tas, aanraden om de leerverf van Fiebing’s te gebruiken!