Lekker breeduit slapen

matras 120x190

Ben je alleen en wil je toch de ruimte hebben om comfortabel te slapen, met een matras 120×190 heb je dit zeker. Kleiner als een tweepersoonsmatras, maar groter als eenpersoonsmatras. Met dit matras heb je dezelfde eigenschappen als alle andere matrassen van Perfecthomeshop.eu, en dat is nodig om een goede nachtrust te hebben. Omdat jezelf de kern en de toplaag kiest heb je altijd het gewenste matras, geen nachten wakker liggen maar fit en gezond wakker worden iedere morgen. 

matras 120x190

Voor ieder bed geschikt

Je vraagt je vast af of een matras 120×190 ook op jouw bed past, iedere matras in de webshop van deze webwinkel past op elke bedbodem. Je moet voor jezelf de ideale combinatie maken van het matras en de bodem, creëer voor jezelf het goede comfort om te kunnen genieten van een goede nachtrust. Aan de kwaliteit van het matras zal het niet liggen, de matrassen zijn zeer duurzaam om lang mee te gaan. Ieder matras is voorzien van een keurmerk, hier wordt mee bewezen dat er gebruik is gemaakt van de beste materialen.

matras 120x190

Vooraf jarenlange ontwikkeling

Het matras 120×190 is niet zomaar een matras die eenvoudig is ontwikkeld om snel in de webshop te liggen. Jaren van ontwikkeling en testen is eraan vooraf gegaan voordat het matras in Perfecthomeshop.eu ligt. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief perfect matras die voldoet aan alle kwaliteitseisen. Als bewijs hiervoor heeft het matras een keurmerk, aan alle eisen van de Europese Unie wordt voldaan. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook voor alle veiligheidseisen die er aan een matras worden gesteld.