Maak kennis met fysiotherapiepraktijk Brunssum

Wil jij ook van de klachten af zien te komen? Dan is het de hoogste tijd om in contact te komen met fysiotherapiepraktijk Brunssum. Via Rugcentrum Parkstad ben je meer dan welkom. Zij gaan samen met je opzoek naar een juiste houding van het lichaam. Het belangrijkste hiervan is om er goed voor te zorgen dat jouw lichaam weer terug in balans komt. Zodra jij klachten in je rug hebt, dan zul je al snel gaan merken dat je een andere houding aanneemt. Hierdoor zal de pijn natuurlijk wel wat minder zijn, maar verdwijnen doet het dan ook echt niet.

Zelf merkte ik het voor een paar weken terug ook aan mijzelf. De klachten in mijn rug waren dan wel niet verdwenen, maar mijn houding was anders. Iets waar ik maar al te graag verandering in wilde zien te brengen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een fysio in te schakelen die graag met mij meedenkt naar een oplossing. Al snel werd het duidelijk dat mijn lichaam een andere houding aan moest nemen. Dit was op papier een makkelijke stap, alleen in de praktijk een flinke klus. Toch kan ik oprecht zeggen dat het dankzij deze fysiotherapiepraktijk Brunssum is gelukt!