Nieuwe windscherm op het terras geplaatst

Ons welbekende windscherm terras is gesloten!

Wij gaan namelijk vrijwel ieder weekend met een groep vriendinnen drinken op het terras. Ongeacht hoe dat het weer buiten is, zolang wij maar warm bij de open haard buiten plaats kunnen nemen. Afgelopen weekend wilde wij maar al te graag weer een drankje doen op ons terras. Tot onze verbazing waren zij gesloten! Hier baalde wij zo van waardoor wij zijn gaan vragen wat hier de reden van is. Gelukkig kregen wij te horen dat zij gaan verbouwen en hierdoor geen mogelijkheid hebben om de gasten te helpen.

Windscherm

Snel weer open!

Wij hadden dan ook gevraagd hoe lang het ongeveer gaat duren voordat zij weer open gaan. Gelukkig duurde het niet meer lang voordat wij weer konden gaan genieten op het terras. Ik zag in ieder geval al wel dat zij nieuwe schermen hadden gekocht. Een keertje in een andere kleur als dat ik gewend ben van ze. Normaal hebben zij namelijk felle kleuren in het restaurant, nu zag ik warme kleuren.

In ieder geval hebben wij afgelopen weekend een drankje gedaan bij de buren. Hopelijk gaan zij weer snel open zodat ik met mijn vriendinnen hier kan genieten!