Op zoek naar leuke cadeautips?

Cadeaubon

Op zoek naar leuke cadeautips, omdat je iemand wil verrassen? Geef je de gelukkige dan een Bodyfit cadeaubon. Dit is niet alleen een leuk, maar ook een erg origineel cadeau. De bon is bruikbaar in onze showroom in Zeewolde, maar ook in de online webshop.

Cadeautips

Een van de betere cadeautips

Een Bodyfit cadeaubon is een van de betere cadeautips. De gelukkige kan de bon gebruiken om een product uit ons assortiment aan te schaffen, zoals een spageur, een zonnebankcrème, een scrubgel, een zonnebrandcrème of een geurtje voor een voetenbad. Een heerlijk cadeau dat hij of zij ook echt kan gebruiken. Dankzij ons ruime assortiment is er genoeg keuze.

Verkrijgbaar vanaf 5 euro

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro tot 200 euro. Bij de aankoop van een bon ontvang je een code, zodat het bedrag ook in de webshop te besteden is. Met een cadeaubon laat je iemand kennismaken met ons ruime assortiment aan wellnessartikelen.

Badzout

Kies de prijs via het menu

Via het handige menu kun je een prijs kiezen. Als je een bon wilt kopen van 20 euro dan kun je in het menu eerst 10 euro aanklikken en daarna nog een keer 10 euro. Het team zet het totaalbedrag dan op de cadeaubon.

Laat de ontvanger zelf een cadeau uitzoeken

Er zijn mensen die beweren dat een cadeaubon onpersoonlijk is, maar dat is absoluut niet waar. Met een cadeaubon geef je de gelukkige zelf de vrijheid om een leuk product uit te kiezen. De ontvanger gaat het cadeau echt gebruiken. Zo voorkom jij dat hij of zij het in de kast legt of weggooit. Als je een cadeaubon bij bodyfitwebshop koopt, wordt deze ook nog eens voor je ingepakt. Verder krijgt de ontvanger er een leuk tijdschrift bij plus een verrassing uit ons assortiment.