Raamdorpels zijn mooi en functioneel

Om ervoor te zorgen dat er geen (regen)water de spouwmuur inloopt bij de ramen van je woning kun je deze netjes afwerken met raamdorpels. Een raamdorpel kopen kun je ook online doen. 

Voordelen van beton en hardsteen

Bij Sierbeton Online vind je een uitgebreid aanbod aan raamdorpels die gemaakt zijn van beton of hardsteen. Beide materialen kennen diverse voordelen. Zo zijn ze bestand tegen alle verschillende weersomstandigheden en zijn ze duurzaam en kun je er lang mee kunt doen. Daarnaast zijn de materialen natuurlijk en kunnen in alle vormen en maten gegoten worden. Op die manier vind je altijd wel dorpels die bij de rest van het huis passen en het een nette afwerking geven. Mochten de dorpels na plaatsing net niet helemaal naar je zin zijn dan kun je ze ook nog zelf bewerken door ze op te schuren en te behandelen. 

Functie van raamdorpels

Raamdorpels zorgen niet alleen voor een mooie afwerking maar hebben ook functioneel nut. Ze worden met een lichte helling geplaatst zodat het water er altijd netjes afloopt en niet in de woning kan komen. Daarnaast komt er ook geen vuil op de muren en blijven deze mooi schoon. 

Standaardmaten of maatwerk

Raamdorpels kunnen in standaardmaten geleverd worden maar als je daar niet mee uit te voeten kunt omdat deze niet precies passend zijn kun je ze ook op maat laten maken. Dit maatwerk is natuurlijk wel wat duurder maar dan weet je ook zeker dat ze goed passen en het doel waarvoor je ze aangeschaft hebt behalen. Als je wilt weten wat het kost om je gehele woning van dezelfde soort dorpels te laten voorzien kun je het beste eerst een offerte aanvragen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.