Rijbewijs B halen in Limburg?

Rijles

Wil jij je rijbewijs B halen en woon je in Limburg? Dan kun je autorijlessen nemen bij Osseforth Opleidingen Limburg. Je leert dan rijden onder deskundige en persoonlijke begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Bovendien is het mogelijk om je rijbewijs te halen op afbetaling. Je start dan direct met rijlessen en betaalt later in termijnen.

Rijbewijs B

Rijbewijs B halen onder goede begeleiding

Het behalen van je rijbewijs B gebeurt bij Osseforth Opleidingen onder een zeer goede begeleiding. Zo krijg je les van een deskundige rijinstructeur. De eerste rijlessen zijn best even wennen en ook erg spannend. Gelukkig, hoef je je geen zorgen te maken als je wat zenuwachtig of angstig bent. Alle rijinstructeurs zijn namelijk gespecialiseerd in omgaan met (faal)angst. Een instructeur weet dan ook hoe hij je op je gemak moet stellen.

Auto rijbewijs

Altijd een proefles

Als jij je autorijbewijs wilt halen, start je altijd met een proefles. Tijdens deze eerste les krijg je een beeld van de instructeur en krijgt hij ook een beeld van jouw talent en vaardigheid. Na afloop van de proefles kan de rijinstructeur jou precies vertellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Ook biedt hij je diverse mogelijkheden. Je kunt onder meer kiezen voor een reguliere cursus, waarbij je 1 uur tot maximaal 15 uur per week les hebt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een spoedcursus. Hierbij haal je binnen 5 dagen tot 10 weken je autorijbewijs.

Al beginnen als je 16,5 jaar oud bent

Ben je nog geen 18 jaar? Ook dan kan je al beginnen het volgen van autorijlessen. Dit kan vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent. Je theorie-examen kun je zelfs al halen als je 16 jaar oud bent. Vanaf je 17e jaar mag je praktijkexamen doen. Als je bent geslaagd, kun je bij de gemeente het rijbewijs aanvragen. Tot je 18e jaar moet je dan met een coach naast je rijden. Je hebt hier een begeleiderspas voor nodig.