Stoppen met roken door E liquid kopen

E liquid kopen

Wist je dat je kunt stoppen met roken door tijdelijk over te stappen op een elektronische sigaret? Dit apparaat noemen we ook wel een vaporizer en simuleert het gevoel van roken. Je moet daarvoor wel eerst E liquid kopen

Een E sigaret en liquid

E liquid kopen

Eerst kies je een elektronische sigaret uit die je lekker in de hand vindt. Het is belangrijk dat jij er comfortabel mee kunt roken. Daarom zijn er veel verschillende modellen om uit te kiezen van kleine sigaret vormige apparaten tot wat grotere blokken die goed in de hand liggen. Een liquid uitzoeken is een ander verhaal. De E liquid kopen die je gemakkelijk online, bij een sigarenboer of zelfs bij de supermarkt. Maar welke moet je hebben?

Met of zonder nicotine

De belangrijkste vraag is of en hoeveel nicotine er in de vloeistof moet zitten. Via die weg kun je namelijk je nicotine inname afbouwen. Als je daar cold turkey vanaf wil dan kun je ook een vloeistof kiezen die alleen een tabak smaak heeft. Dan proef je de smaak van een sigaret maar zonder de schadelijke stoffen zoals teer en nicotine.