Theaterschool de Toneelmeester

Ben je op zoek naar een theaterschool voor je kind? Kom dan langs bij de Toneelmeester in Amsterdam. Theaterschool is de perfecte manier om een kijkje te nemen in het vak van acteren! Veel mensen denken dat dit echt bij diegene past, maar door een kijkje te nemen bij de theaterschool kan je pas echt zien of dit zo is. Bij de theaterschool krijg je les van echte acteurs en diegene neemt je dan mee is bepaalde onderwerpen van een verhaal. Voordat er bijvoorbeeld een film begint, dan is er een lang proces aan repetitie gebeurd. Je maakt op een speelse en interessante manier kennis met het vak acteren.

Theater

Mijn ervaring met de theaterschool

Mijn leeftijd is 18 en ik wilde graag een keer meemaken hoe het vak acteren werkt. Met alles erop en eraan. Daarom ben ik gaan zoeken naar een theaterschool. Ik kwam bij theaterschool de Toneelmeester uit en zij hebben mij een perfect beeld gegeven over hoe het allemaal werkt en daar ben ik erg blij mee, want nu weet ik dat dit hetgene is wat ik later wil gaan doen! Ik heb erg veel geleerd en ik zal mezelf nu blijven verbeteren. Ik ben van plan om deel te nemen aan meerdere workshops bij de Toneelmeester!