Veiligheids-trainingen volgt u het beste bij G4s

Veiligheids-trainingen volgt u het beste bij G4s, u leert hierbij op de juiste manier te reageren in verschillende situaties. U kunt bijvoorbeeld dankzij veiligheids-trainingen op de juiste manier reageren op de volgende situaties.

Veiligheids-trainingen helpt u met correct reageren op de volgende situatie

Stel u nou eens voor, u rijdt op de snelweg en ziet ineens een auto de macht over het stuur verliezen. De auto verliest de macht over het stuur en rijdt tegen de vangrail aan. De auto heeft de voorkant in elkaar zitten. U stopt natuurlijk meteen met autorijden en rijdt naar de vluchtstrook, u stapt uit uw auto en u ziet dat de bestuurder buiten bewustzijn is. Wat u nu moet doen is het volgende : U moet er voor zorgen dat de persoon die bewusteloos is met zijn hoofd naar voren is gelegd. Op deze manier voorkomt u verstikking. Wanneer iemand namelijk bewusteloos is ontspannen alle spieren in het lichaam, inclusief de tong. Wanneer iemand dan met zijn hoofd naar achter gekanteld is kan de tong dus naar achter vallen en kan het slachtoffer stikken. U probeert hem wel zo min mogelijk te bewegen en zo goed mogelijk te stabiliseren. Zo kan eventueel nekletsel niet erger worden.

Vervolgens belt u de 112 om het ongeval en het letsel door te geven.  Dankzij veiligheids-trainingen kunt u dus levens redden, dat is toch wel een fijne gedachte. Wanneer het u zou overkomen zou u ook blij zijn als er een redder in nood in de buurt is.