Windscherm in verschillende soorten en maten kopen

windscherm

Ben jij op zoek naar een windscherm voor jouw horecagelegenheid. Kijk dan eens op de website van Xterior, voor de mogelijkheden. Je kan windschermhet hier net zo gek verzinnen of het is wel mogelijk om te maken. Denk bijvoorbeeld aan een terras met parasols. Je kan deze in verschillende soorten en maten kopen. Zelfs is het mogelijk om een overkapping te laten maken, met de naam van jouw bedrijf hier op. Maar ook voor de wat koelere avonden een heather hieraan vast maken. Zo blijven de gasten langer zitten en dat merk je weer aan de omzet. 

Voor ons eigen bedrijf waren wij op zoek naar een mogelijkheid om ons terras af te sluiten voor mensen die naar de stad willen lopen. Omdat wij op een hoek zitten is het makkelijker om over ons terras heen te lopen, dus tussen de gasten, dan eromheen. Dit is erg irritant als jij op ons terras even lekker zit te genieten.

Dankzij de aanschaf van een windscherm hebben wij geen overlast meer

windschermEindelijk hebben wij een mooie windscherm laten plaatsen. Hierdoor hebben wij geen last meer van mensen die over ons terras de stap in willen lopen. Voor een maand terug ging het namelijk nog fout. Toen iemand een lekker kopje soep zat te eten en iemand die over ons terras liep deze persoon aanstootte. Soep over de kleren en diegene die dit had gedaan, was nergens te vinden. Deze actie heeft ons doen besluiten om ons terras af te schermen, tegen overstekende mensen.

Via Xterior hebben wij inmiddels een mooie afscheiding laten maken. Deze is van zeer stevig glas en hier staat de naam van ons bedrijf op. Eindelijk hebben wij geen doorloop terras meer, maar een mooie ruimte waar het goed zitten en eten is. Dit hadden wij veel en veel eerder moeten doen.