Witte tegels kopen voor jouw keuken

In een keuken kunnen witte tegels op de wand of de vloer erg mooi staan. Witte tegels zien er wel sneller vies uit, maar met een dweil haal je dit zo weer weg. Om deze reden kiezen veel mensen er wel eerder voor om alleen witte tegels te plaatsen op de wand van de keuken. Wil jij witte tegels kopen voor je keuken? Wij leggen je hier uit bij welke keukens dit past en hoe je ze eventueel ook kunt combineren.

Keukenstijlen met witte tegels

Witte tegels passen niet goed bij elke keukenstijl. Zo zie je deze kleur tegels bijvoorbeeld vrijwel nooit terug bij landelijke keukens. Wel passen witte tegels goed bij keukens met een eenvoudig en strak design, zoals de minimalistische keuken of de moderne keuken.

Combineren met witte tegels

Als je voor witte tegels kiest, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Je keuken wordt lichter en oogt groter. Daarnaast is het een neutrale kleur, waardoor je keuken er rustig en strak uitziet. Om je keuken een meer gezellige uitstraling te geven, kun je witte tegels combineren met tegels met een motief of gekleurde tegels.